2021 / 2022

Duben – Jihlavský ježek  

V sobotu 2. dubna 2022 se konala poslední velká soutěž synchronizovaného bruslení na ikonickém stadionu Dukly Jihlava před jeho demolicí. Další soutěž už by měla proběhnout v nové multifunkční hale. Do soutěže se přihlásil rekordní počet týmů – celkem 39 z ČR, Polska a Maďarska. Všechny jihlavské týmy byly natěšené a soutěž si v domácím prostředí velmi užívaly. 

Tým Gemini (start v kategorii Junior ISU) si vybruslil 2. místo, tým Trend ( kategorie Basic Novice) se umístil na 4. místě, tým Prima (kategorie Juvenile) získal 2. místo a nejmladší tým UNO (kategorie Pre-Juvenile) se taktéž umístil na 2. příčce. Gratulujeme ke krásným výsledkům i k práci všech, kteří se na organizaci soutěže podíleli.

Únor – Mistrovství ČR a přebor ČR Pardubice

V neděli 20. 2. se konalo jak mistrovství republiky, tak přebory synchronizovaného bruslení v Pardubicích. Po celé jedné vynechané sezóně kvůli pandemickým opatřením se na závody těšily všechny týmy. 

Pre-Juvenile UNO 2. místo
Juvenile PRIMA 4. místo
Basic Novice TREND 1. místo
ISU Junior Gemini 3. místo

Leden – Mozart Cup 2022 Salzburg

Od čtvrtka 27. 1 do soboty 29. 1. se týmy Gemini a Tempo účastnily tradiční soutěže v rakouském Salzburgu – Mozart Cup. Gemini se na tento závod velmi pečlivě připravovaly, bohužel se při jejich jízdě stalo to, čeho se bruslařky vždycky obávají – došlo ke srážce a několik bruslařek upadlo na led. Gemini se tedy propadly na 7. místo. Týmu Tempo v kategorii ISU Basic Novice se jízda vydařila, zasloužil si tedy stříbrnou příčku.