2019 / 2020

Únor – Cup of Dresden 2020 

V pátek 21. února se týmy Prima, Tempo a Trend vydaly do německých Drážďan, aby se tam zúčastnily důležitého mezinárodního závodu Cup od Dresden. Na soutěži byla krásná atmosféra, a tak se děvčata nemohla dočkat, až předvedou své volné jízdy. Týmu Prima se v kategorii pre-juvenile podařilo za velmi zdařilou a dětsky rozpustilou jízdu dosáhnout bronz. Tým Tempo se v kategorii juvenile a při velké konkurenci umístil na šestém místě a tým Trend se se svou tématickou volnou jízdou Zorro umístil na pátém místě. Všem týmům gratulujeme!

Únor – Pardubice Synchro Cup 2020 

O první únorové neděli v roce 2020 se konala v pardubické aréně další významná soutěž, jejíž výsledky šokovaly téměř všechny! Do Pardubic odjelo pět jihlavských týmů krasobruslařek. Do Jihlavy se pak večer vrátily se dvěma zlatými (Prima, Gemini), dvěma stříbrnými (Tempo, Trend) a jednou bronzovou medailí (Ice Flowers). 

Leden – Zagreb Snowflakes Trophy 2020 

Už ve čtvrtek 16. ledna se týmy Tempo, Trend a Gemini vydaly na cestu do Chorvatského hlavního města Zabreb, kde je čekala velmi náročná a prestižní mezinárodní soutěž. Děvčata proto hned po vánoční pause pilně trénovala nejen techniku bruslení, ale třeba i vcítění se do hudby nebo výraz na ledě, tak aby byl celkový dojem z jízdy pro rozhodčí i fanoušky co nejlepší. I proto se mohla děvčata z týmu Tempo po právu radovat ze zlaté medaile v kategorii Juvenile. Tým Trend si svou volnou jízdou „Zorro“ vybojoval v početné konkurenci čtvrté místo. Mezi silnými soupeřkami z Finska, Švédska, Itálie a Chorvatska se neztratil ani tým Gemini. Svou volnou jízdou bez penalizace za pády si dojel pro pátou příčku. 

Prosinec – Santa Claus Cup 2019 Brno

V sobotu 14. prosince se týmy synchronizovaného bruslení vypravily na svou první soutěž v sezóně do brněnské DRFG arény. Vždy tam bývá výjimečná předvánoční atmosféra a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Závodilo se v devíti kategoriích. Všechny týmy předvedly velmi pěkné volné jízdy. Nejmladší z jihlavských týmů Prima se v kategorii Pre-Juvenile umístil na čtvrtém místě, tým Tempo si v kategorii Juvenile vybojoval nápaditou choreografií i kostýmy bronz, tým Trend se v kategorii umístil na sedmé příčce a tým Gemini si za volnou jízdu v kategorii Advance Novice odvezl zlatou medaili.