2014 / 2015

Prosinec – Santa Claus Cup 2014 Brno – Naše první závody

Celým závodem se prolínala velmi příjemná předvánoční atmosféra. Celý tým Gemini se zúčastnil slavnostního ceremoniálu s prskavkami na ledě. Volnou jízdu předvedlo 16 děvčat starších sedmi let. Tato věková hranice byla podmínkou organizátora závodu Santa Claus Cup Brno, abychom se závodu mohly zúčastnit.  Na závěr předvedl tým v kompletní sestavě – v počtu 32 děvčat – krásnou exhibici! Byl to český rekord v počtu závodnic při sestavě na ledě. Vystoupení mělo velký ohlas.

Umístění – 5. místo, kategorie mladší žákyně

Březen – Jihlavský ježek 2015

Již tradiční jihlavské závody v synchronizovaném bruslení s mezinárodní účastí zahájila nejmladší děvčata z týmu Gemini skladbou Lollipop.  Svou volnou jízdu na skladbu Shrek v kategorii mladších žaček předvedlo 16 nejstarších Geminek. Bylo vidět, že se děvčata od posledního závodu v Brně dosti zlepšila.

Umístění – 6. místo, kategorie mladší žákyně

Březen – Mistrovství České republiky 2015, Světlá nad Sázavou

Pro Geminky to bylo první Mistrovství republiky v synchronizovaném bruslení, kterého se účastnily. A proto se očekával velký zážitek i s trochou napětí. Celý tým GEMINI nejprve předvedl v rámci zahájení závodů exhibiční jízdu, která se jim velmi povedla a sklidila velký potlesk. Svou závodní volnou jízdu si GEMINI maximálně užily i když se do ní vloudily menší pády, které tuto kategorii tradičně zdobí.

Umístění – 5. místo, kategorie mladší žákyně