2015

Únor – Gemini na kurzu bruslení v Moravských Budějovicích

Gemini se zapojily do kurzu bruslení a divákům i dětem předvedly, co vše se již naučily a zajely i svou volnou jízdu, se kterou soutěžily na MČR ve Světlé nad Sázavou. Akce na místním zimním stadionu byla organizována za podpory Domova mládeže v Moravských Budějovicích.

Květen – Sportovně vzdělávací pobyt v Krkonoších

Od 24. 5. do 28. 5. jsme pobývali s našimi spolužáky hokejisty, trenéry a učiteli na soustředění v Krkonoších. Po snídani probíhala výuka a odpoledne jsme poznávali krásu Krkonoš, učili jsme se týmovému duchu a vzájemnému respektování. V takovém množství lidí je to podmínka. Chválíme i kuchaře neboť tak skvěle vaří málokdo. Už se těšíme na další pobyt.

Květen – Křtiny zebry Emy, ZOO Jihlava

Dne 31. 5. se celý tým Geminek sešel u příležitosti pokřtění malé zebry Emy. Kmotrem zebry se stala Dukla Jihlava, a tak jsme dostaly úkol vybrat pro malou zebru jméno. Bez delších rozprav jsme se rozhodly pro jméno Ema. Křtiny jsme si i s Emou skvěle užily.

Červen – Účast na živém obrazu

Gemini se účastnily ojedinělého projektu v rámci konání hudebního festivalu Gustava Mahlera. Scenérii, pojmenovanou Jan Ámos Komenský se loučí s Jihlavou, vytvořilo v parku Gustava Mahlera 405 Jihlavanů ze dvou desítek místních spolků.

Září – Den Kraje

Na den 12. září, kdy se konaly oslavy Dne kraje Vysočina, si Gemini i ostatní týmy krasobruslařského klubu nacvičily zvláštní taneční vystoupení. V tanci se prostřídalo několik hudebních žánrů a tématik. Týmy za své vystoupení sklidily zasloužený potlesk.